Grand prix du SUD 2012

Grand prix du SUD 2012

presentatie

Grand Prix du SUD 2012
7 en 8 december (tijdens openingstijden)
WinkelCentrum Zuidplein (ingang Zuidplein – nabij Albert Heijn)

Op 7 en 8 december wordt de Grand Prix du SUD 2012 getoond in winkelcentrum Zuidplein als onderdeel van het publieksevent Omweg Zuidplein

Daarna zal de expositie te zien zijn in het voormalige postkantoor aan de Paul Krügerstraat. Er is dan opnieuw gelegenheid ideeën in te dienen! Zie actuele informatie via de website: www.stedelinks010.nl Sluitingsdatum voor het indienen van ideeën is 31 januari 2013. Daarna zal een eindpresentatie plaatsvinden en de prijsuitreiking.

Zegt het voort!

Omweg Zuidplein onderzoekt en presenteert de handel en wandel van gebruikers van winkelcentrum Zuidplein. Van atmosfeer tot dagelijkse patroon, de bewegingen en de ervaring tot in detail. Binnen de tijdlijn 1972 – 2037 laat Omweg Zuidplein het winkelcentrum van gisteren, vandaag en morgen zien, in een uitgebreid programma met het winkelcentrum als decor. Zo opent elke woensdag Bureau Klantenservice. Zij bevragen de bezoekers van het winkelcentrum over hun ervaringen en bouwen daarmee De Omweg, een nieuwe route meanderend door en om winkelcentrum Zuidplein. Langzaam maar zeker wordt deze Omweg zichtbaar in het winkelcentrum. Met een poëtische en verrassende blik op een vertrouwde omgeving. Bureau Klantenservice organiseert ook reizende Popup Talkshows op diverse locaties, met als centrale vraag: ‘Wat was de omweg in jouw leven?’ Tijdens de Omweg Tweedaagse op 7 en 8 december kun je, met de plattegrond in de hand, de Omweg Zuidplein echt lopen en beleven.

Kosmopolis Rotterdam

Kosmopolis Rotterdam gebruikt kunst en cultuur om mensen van verschillende culturele achtergronden nieuwsgierig te maken naar elkaars levensstijl, elkaars manieren van doen.