Aether: Sound Trash

Aether: Sound Trash

Aether Sound Trash
Stichting B.a.d organiseert op zaterdagavond 23 juni de Aether Sound Trash. Een eclectische muziekavond vol driftige beats, gruizige drones, zoete synths en schreeuwende gitaren.

Met een geweldige line up:

Lasse Passage
JC Thomaz & The Missing Slippers
Machinist
Bombay Show Pig
Stellar Om Source
en
dj Gees Voorhees

Aether Sound Trash
Zaterdag 23 Juni 2012
zaal open 20:00
aanvang programma 21:00
tickets 5 euro (inclusief 1 gratis drankje)

Stichting B.a.d
Talingstraat 5
3082 MG Rotterdam

Lasse Passage
Lasse Passage was een beetje een onbekende parel in het Rotterdamse muzikale landschap. Inmiddels na optredens bij Worm en Roodkapje hebben meer mensen de kans gehad om hem te beluisteren. Lasse Passage maakt prachtige luisterliedjes vol kleine verassingen waarin alternatieve folk en lo-fi drones elkaar afwisselen. In Noorwegen speelde hij al op grote jazz festival en in de grotere zalen en werkte samen met bekende Noorse muzikantenals reas Werliin (Wildbirds & Peacedrums) en Jo B. Myhre (Susanna Waluumrød).
www.lassepassage.com

Machinist
Machinist is het muzikale solo-project van de veelzijdige kunstenaar Zeno van den Broek.
In 2010 was Machinist de eerste gast van Aether Tones en Talks en speelde toen een indrukwekkende set van diepe drones met een gigantische berg gitaar-effecten. Nu komt Machinist alleen met zijn laptop.
www.machinistdrone.com

JC Thomaz & The Missing Slippers
JC Thomaz is een echte Rotterdamse Rock N’ Roll ster. JC Thomaz & The Missing Slippers spelen authentieke, wilde garage rock, die doet denken aan Jon Spencer Blues Explosion. Ze speelden nog nooit eerder bij Stichting B.a.d en aan dit onrecht komt gelukkig een eind!
www.jcthomaz.com

Bombay Show Pig
Wij hadden Bombay Show Pig al een tijdje geleden gezien en meteen maar geboekt voor de Aether Sound Trash. Dit duo, bestaande uit gitarist Mathias Janmaat en drummer Linda van Leeuwen, spelen dynamische indie-rock die doet denken aan de Yeah Yeah Yeah’s, The Kills en Death From Above 1979. Ze staan op het punt om hun nieuwe plaat ‘Vulture / Provider’, opgenomen door Simon Akkermans (Cmon & Kypski) te releasen op Kytopia Records. Waarschijnlijk zal het dus een hele hete festival-zomer voor ze worden, maar ze zijn dus ook nog even te beluisteren bij Stichting B.a.d
www.bombayshowpig.com

Stellar OM Source
Stellar OM Source is het solo-project van muzikant Christelle Gualdi. Met haar verschillende synthesizers bouwt ze eclectische dancescapes waarin disco, techno, esoterie en psychedelica elkaar moeiteloos afwisselen. Haar muziek wordt omschreven als ‘Synth Mediation’ en zij zelf als ‘Total Electronic Music Godess.’ Een bijzondere dame dus en wij zijn trots dat ze de Aether Sound Trash komt afsluiten.
stellaromsource.com

Gees Voorhees
Gees Voorhees is een Rotterdamse illustrator die ook wel bekend staat als ‘de nieuwe’ in het collectief dat voorheen Antistrot heette maar nu door het leven gaat als KAMP HORST. Ze verzorgde ook de cover-art voor de nieuwe Bombay Show Pig plaat. Naast heel veel tekenen is Geeske ook al een aantal jaren actief als DJ en ze draait het liefst een mix van dub, hip hop, moombahton, gare covers, soul, duitse foutheid en als de mensen met de billen willen schudden; superdikke beats!
www.geesvoorhees.com